Detaljene som utgjør helheten

1. Kvalitetsstamme i tre

Santex limtre er et sterkt og vakkert materiale med en unik overflatefinish. Gjennom naturlig impregnering med harpiks og terpentiner er de dessuten svært bra for miljøet. Granen vi bruker er fremstilt i henhold til EN386 og klassifisert av SP, Sveriges Tekniske Forskningsinstitut. Kan det bli bedre?

2. Med eller uten utvendig aluminiumskledning

For deg som vil ha et rom med minimalt vedlikehold, kler vi limtrestammen med aluminium utvendig. Kledningen gir en flott utvendig finish, enhetlig med partiene, samtidig som man beholder trefølelsen inne i rommet. Den gir dessuten optimal beskyttelse mot vind og vann.

3. Fargetilpasning

Glasspartier og aluminiumskledning leveres i natureloksert eller hvit (RAL 9010) farge som standard, men mulighetene til å tilpasse fargene til huset ditt er nærmest ubegrensede. Vi tilbyr alle farger i RAL-skalaen som tillegg.

4. Glasspartier og sandwichbrystning

Valgfrihet er et kjennemerke for Santex. Store glasspartier åpner opp. Brystninger og halvvegger beskytter mot innsyn. Brystningen er en stabil og lett sandwichkonstruksjon, isolert og fuktsperret. Overflaten finnes i pusset struktur (plast), profilert kryssfinerplate og glatt kryssfinerplate.

5. Tak med pult-, sal- eller brutt form.

Santex tak finnes i flere utførelser, materialer, tykkelser og farger med ulike isolasjonsevner og lysinnslipp. Velg etter smak og funksjon.

6. Vi måltilpasser etter dine ønsker

Velg romtype, tilpass romformen og målene etter det som passer best for ditt hus. Ta med planleggingsgrunnlaget og besøk vår lokale salgspartner, som gir deg råd og hjelper deg å konkretisere planen. Vi hjelper deg gjennom hele prosessen fra tegning og byggeløyve til ferdig rom. Alle våre stammer er tilpasset snøsoner ifølge europanormen. Norge er inndelt i ulike snøsoner avhengig av hvor stor sannsynlighet det er for at bakken i den aktuelle sonen utsettes for en viss snøbelastning. Santex bruker informasjonen om hvilken sone du bor i til å dimensjonere uterommet ditt.

7. Varme og ventilasjon

I vårt gjennomtenkte system finnes det løsninger for et jevnt og behagelig klima uansett årstid. Velg varmeisolering etter sesongbruk. Vi hjelper deg å velge tak, glasspartier og annet varmetilbehør. Du regulerer ventilasjonen effektivt med lufteventiler og lufteluker. Med to lufteluker får du behagelig gjennomstrømning av frisk luft i rommet.

8. Måltilpasset stamme

Når vi sier måltilpasset, mener vi måltilpasset. Santex’ stamme er ferdig kappet, og har utsparinger og utfresinger for alle detaljer når den leveres. Det eneste du trenger å gjøre er å montere den sammen.

detaljerna

0