Vår kvalitet - Santex norska

Vår kvalitet

Vi har bygd uterom i mer enn 30 år. Alt vi har lært om materialer, konstruksjon og design er innebygd i smarte, patenterte løsninger i vårt moderne sortiment.

Allerede tidlig på 1980-tallet begynte våre dyktige konstruktører å hjelpe kundene å finne riktig fasong og størrelse på ditt uterom. For oss handler det både om holdbarhet og god design i en unik kombinasjon. Vi er stolte over vår håndverksmessige tradisjon, og begrepet svenskprodusert er noe vi er ekstra stolte over. At sortimentet vårt dessuten er P-merket er naturligvis et ekstra kvalitetsstempel!

I løpet av årene har vi forfinet teknologien og utviklet produktene våre slik at vi i dag våger å si at de skiller seg ut på markedet. Med Santex som leverandør har du alle muligheter til å skreddersy uterommet ditt slik at det passer til dine behov. Vil du for eksempel ha et rom med ett eller flere brutte hjørner? Glasstak eller en kombinasjon av flere ulike taktyper? Rettvendte eller speilvendte dører? Ikke noe problem, sier vi. Kontakt din nærmeste forhandler eller ring oss, så hjelper vi deg å finne riktig løsning for ditt uterom.

NAERMESTE FORHANDLER >Santex’ produkter selges via kvalifiserte og autoriserte forhandlere. Årsaken er at du skal få beste tenkelige Santex’ produkter selges via kvalifiserte og autoriserte forhandlere. Årsaken er at du skal få beste tenkelige service og støtte når du realiserer dine uteromsdrømmer.


SE VÅR MONTERINGSMANUAL > Du kan sette opp glasspartiene og uterommet helt på egen hånd hvis du er noenlunde praktisk anlagt. Vi har satt sammen en monteringsmanual som du kan se på før du begynner.

0