Vinterhage

Ønsker du en hagestue du kan brukes hele året? En vinterhage blir så nær innendørs du kan komme, og i tillegg har du alle fordelene med uterommet. I en vinterhage kan du feire jul mens snøen faller ute, eller nyte morgenkaffen din på en iskald februarmorgen.

Med våre glasspartier i Superior-serien kan du gjøre virkelighet av din vinterhage drøm. Med en U-verdi ned til 1,1 får du en veldig god isolasjonsevne. Hele konstruksjonen er stabil, og alle aluminiumsprofiler er utstyrt med brutte kuldebroer, som sammen med isolerglass og innebygde tetninger forsterker isolasjonskapasiteten.

Med Superior-partier får du en ljus och härlig vinterträdgård som du kan använda året runt.

Med Superior-partier får du en lys og herlig vinterhage som du kan bruke hele året.

En vinterhage er en flott måte å utvide boarealet ditt. Du får et helt nytt rom, som blir som en blanding mellom inne og ute. Når det gjelder temperatur er det ingen begrensninger, og hvis du har noen form for oppvarming kan du lett bo her i kortere perioder, hele året rundt. Takket være de store glassflatene, kan en vinterhage også brukes til dyrking. Her trives planter som ellers ikke overlever vinteren i hagen.

Les mer om våre forskjellige Uteromspartier.

0