Veranda

En innglasert veranda kan være veldig anvendelig. Det vil gi deg ekstra plass; en slags forlengelse av stuen som gjør at hele huset føles større. En fin veranda gjør også mye for utseendet til huset ditt. Det vil være en detalj i fasaden som skiller seg ut og kan være med på å øke verdien ved et eventuelt salg. I boligområder der de fleste bygningene ser like ut, kan en innglassert veranda være en flott måte å skille seg ut fra mengden på.

Våre glasspartier fra Eleganse-serien er et godt valg når du skal innglassere din veranda. Du forlenger sesongen og får god beskyttelse mot vær og vind. Du kan velge selv om du vil ha energiglass, noe som gir bedre isolasjonskapasitet. Uansett hva du velger, er alle partiene laget av herdet sikkerhetsglass for maksimal, personsikkerhet.

Våre Elegance-partier finnes i en rekke standardmål, og det er greit å ha kontroll på målene allerede fra starten. Dersom du vil innglasere en eksisterende veranda, kan vi selvfølgelig hjelpe deg med en fullstendig tilpasset løsning, skreddersydd for deg. Du kan blande åpne og faste glasspartier akkurat som du vil.

Fordeler med en innglasert veranda

  • Nyttig overflate som gjør hallen større
  • Beskyttelse mot vær og vind
  • Fin detalj på fasaden
0