Uteplass

Hvert hus trenger en uteplass; et sted i hagen hvor du kan nyte naturen. Når du bygger uteplass, er det godt å tenke på forhånd hvordan og når du vil bruke den.

En uteplass kan være alt fra noen få betongplater til plenen der du plasserer hagemøblene dine, kanskje med en enkel skjermvegg som beskytter mot vinden til en komplett hagestue med åpningsbare brettedeler helt i glass. Det er vanlig å plassere uteplasser ved siden av huset for å dra nytte av vind- og solbeskyttelsen som tilbys av selve bygningen. Hvis du har muligheten, er det alltid ønskelig å ha terrasser i forskjellige værforhold. Da har du alltid et sted hvor du kan søke skygge og kjølig og en uteplass hvor du kan nyte solen og varmen.

Vil du lage en uteplass som er helt uavhengig av været – ja, det er da vi i Santex kommer inn i bildet. Med våre glasseksjoner kan du lage en helt tilpasset løsning som passer dine unike behov. Med våre produkter kan du lage alt fra en enkel innglasset uteplass, til et helt tett og isolert uterom der du kan bo uansett hvor kaldt det er ute.

Med en uteplass rett ved siden av uterommet ditt, kan du velge om du vil sitte under taket eller ute under åpen himmel.

Et glasert uterom får enda større bruk hvis du har en åpen uteplass nær rommet. Da kan du velge selv om du vil sitte ute i friluft eller om du vil sitte i et mer beskyttet og garantert myggfritt miljø.

Å tenke på når du oppretter en uteplass

  • Forsikre deg om at du får beskyttelse mot vinden
  • Morgensol eller kveldssol?
  • Tenk på hvordan du vil kunne bruke terrassen – før du begynner!

Kontakt en av våre forhandlere, så kan de guide deg gjennom våre produkter. Du finner også mye informasjon om vårt brede utvalg her på hjemmesiden vår!

0