Bli forhandler

Vi hjelper deg

Santex selger sine produkter og tjenester via bygghandel, glassmestere og spesialister. Vi har i dag et nettverk av forhandlere og spesialister rundt omkring i Norge, men det er også flere plasser vi kunne tenke oss å ekspandere og vises mer. Du som er snekker, bygghandler eller erfaren entreprenør er velkommen til å kontakte oss for å få hjelp til å komme i gang.

Kom i gang

Vi støtter med det meste som behøves uansett om du er en forhandler som vil utvide ditt sortiment eller en entreprenør som ønsker å starte med noe nytt. Vi tilbyr byggskole og teknisk dokumentasjon for deg som trenger å lære deg mer om å bygge uterom for kunde. Vår organisasjon støtter og hjelper deg på banen når du skal komme i gang. Etter den første fasen vil vi fortsatt være en støtte for deg.

Flere sorter yrkesgrupper

Glassmestere

Du som er glassmester burde absolutt ta kontakt med Santex. Utover våre produkter som uterom og fasadepartier tilbyr vi et bredt sortiment av glass via vårt søsterselskap Santex Glass.

Bli spesialist

Flere av våre kunder har gått hele veien for å bli riktige spesialister på uterom.
De støtter kundene fra deres første ide til ferdig uterom, eller videreutvikle din virksomhet til et nytt område. Vi hjelper deg å komme i gang! Noen spesialister jobber med egne snekkere. Andre er enmannsforetak som kjøper inn snekkere, malere og graving med mere fra andre som er spesialister på akkurat dette.

Bygghandel

Mange kunder foretrekker å kjøpe sitt uterom hos en bygghandler og kanskje til og med montere det selv. Santex kan tilby et bredt sortiment med mange tilpasninger. Men vi kan også hjelpe deg som bygghandler å velge ut et spesifisert sortiment av skyvepartier eller komplette uterom som er tilpasset og enkelt å selge i en bygghandel.

Andre yrkesgrupper

Driver du et snekkerfirma eller lignende? Da kan det for eksempel være interessant å kunne selge våre skyvepartier eller fasadepartier direkte til dine kunder, eller kunne tilby mersalg av andre deler av vårt sortiment når du allerede har kontakt med kunden.
Legg inn dine opplysninger så tar vi kontakt med deg!
Du kan også ta kontakt direkte på telefon eller e-post.

0