Svenskproduserte uterum fra Halmstad - Santex norska

Svenskproduserte uterum fra Halmstad

Santex er en bedrift med stolte tradisjoner, der kvalitet står øverst på dagsorden – uansett om det gjelder detaljer vedrørende konstruksjonen eller innkjøp av tilbehør. Perfekte uterom holder lenge.

– Kvalitet i alle ledd er A og O mener salgssjef Magnus Andersson hos Santex.

Santex ligger i Montörgatan i Halmstad. Både produksjon, utstilling, konstruksjon og salg er i samme bygning.

– Vi mener det er viktig at alle avdelinger i bedriften er i nærheten av hverandre. Det er lett for medarbeiderne på produksjonsavdelingen å kunne teste produktene i utstillingen, konstruktørene kan lett kommunisere med produksjonsmedarbeiderne og så videre. Nærhet er et viktig ledd i kvalitetsarbeidet, sier Magnus Andersson.

Kvaliteten er overordnet

Kvalitet er også noe Santex er blitt kjent for – uansett om det dreier seg om lave U-verdier for best mulig isolering, eller detaljer som gjør at både vedlikehold og bruk blir så bra som mulig for kundene.

– Vi har en særegen omsorg for detaljene i produktene våre. Det er det som skaper den gjennomgående følelsen av kvalitet – enten det gjelder U-verdien, eller et skyvbart glassparti som ikke skramler når du lukker det, sier Magnus Andersson.

Santex har utstillinger av uterom hos flere forhandlere over hele Sverige og nå også i Norge. Men den største utstillingen ligger i Halmstad. Her er Santex Expo, der flere av uterommodellene er monterte, slik at det er lett å få et inntrykk av hvilket uterom som passer den enkelte. Vegg i vegg med utstillingen ligger produksjonsavdelingen. Her jobber 32 dyktige håndverkere med å produsere cirka 800 uterom – per år!

– For oss er det viktig med kvalitet i alle ledd. Da er det også viktig at vi har medarbeidere som kjenner produktene og produksjonen, samt er dyktige håndverkere.
– Det er en viktig fremgangsfaktor for oss, konstaterer Magnus Andersson.

30 år med uterom

Santex har uterom designet, utviklet og produsert uterom i Halmstad i over 30 år. Dette har ført til en kontinuerlig utvikling, som blant annet har resultert i flere patenterte løsninger, som finnes i bedriftens produkter i dag.

– Vi har hele tiden hatt våre nordiske forhold i tankene, når vi har utviklet disse uterommene. Det nordiske klimaet krever en viss kvalitet. Gjennom 30 år har vi fått samlet mye kunnskap, alt fra materialer til konstruksjon og design. Derfor kan vi trygt si at dersom dere kjøper et uterom fra Santex investerer dere i kvalitet. Kvalitet vil alltid lønne seg i lengden, sier Magnus Andersson.

Santex utstillinger

Her finner du adresser til samtlige Santex utstillinger. Har dere veiene forbi Halmstad? Da er dere selvsagt velkomne til utstillingen vår i Montörgatan 9. Det er også mulig å ta en titt i fabrikken.

0