Ha kontroll på sol, varme og innsyn - Santex norska

Ha kontroll på sol, varme og innsyn

Sol, innsyn og varme er tre gode grunner for å komplettere uterommet med eventuelt markiser, lamell- eller plisségardiner. Santex har en mengde solbeskyttelser, som enkelt kan bestilles med mål og leveres deretter ferdig til oppsetting.

På varme sommerdager er ekstra solbeskyttelse alltid kjærkomment. Med store glasspartier kan også innsyn være en anledning til å ville ha en eller annen form for gardiner eller markiser.

Med markiser i taket blir det full kontroll av sol og skygge. Lys og varme blir lett å tilpasse på varme dager og kjølige kvelder. Våre markiser finnes i mange ulike stoffer og farger. Det er selvfølgelig lett å komplettere med motor og fjernkontroll, for å kunne regulere markisene på en lettvint måte.

Våre plisségardiner demper både lyd og lys i uterommet. De leveres i fem ulike stoffer og farger – også med mørkleggende baksider.

Lamellgardiner til glasspartiene beskytter ikke bare mot solen, men er også med på å redusere innsyn i uterommet. De er også med på å skape en hjemmekoselig atmosfære. Lamellgardiner reduserer også faren for kaldras og tar vare på varmen i rommet på kalde dager. Et godt råd er å blande farger, slik at rommet får mer dybde Se eksempel på bildet ovenfor.

Flere tilbehør til glasspartierne dine finner du her >>

0