Å bygge et uterom - Santex norska

Å bygge et uterom

Hvordan skal vi gå frem for å kunne lage et uterom?
Ja, det er et vanlig spørsmål vi får fra de som går med uteromstanker. Vi vil gjerne snu på spørsmålet – hvordan kan du/dere tenke dere å gjennomføre et uteromprosjekt?

Det er nemlig mange måter å gå frem på for å kunne virkeliggjøre en uteromsdrøm. Med Santex produkter er det mulighet til å velge den måten som føles rett for akkurat deg/dere.

Det finns nämligen många vägar att gå för att nå fram till din uterumsdröm. Med Santex produkter har du möjlighet att välja den väg som känns rätt för just dig. Välj mellan färdiga uterumsmodeller eller anpassa efter dina specifika behov och önskemål.

  1. Vi har kunder som gjerne vil både snekre og konstruere alt selv. Deretter kjøper de løse byggekomponenter og setter inn Santex skyvedører, foldedører og faste vinduer. De velger også en takløsning i form av plast-, glass- eller platetak.
  2. En annen kunde startet med en drømmeskisse og bestilte deretter et helt unikt, skreddersydd uterom. Montert og klart, eller så gjør den hendige det lett selv. Våre ferdigkappede deler med tilpassede dører og vinduer er forberedt for egen montering.
  3. Vi har også ferdige uterom i mange ulike egenskaper og utførelser å velge mellom, for de som kjenner seg litt usikre og ønsker mer hjelp, samt vil satse på sikre kort.

Våre forhandlere rundt om i hele landet kan hjelpe til med nettopp det drømmeprosjektet du/dere vil ha, enten det gjelder et komplett uterom, eller det er ønske om enkelte deler som dører eller tak.

Tenkt bruksområde er avgjørende

Mange av de valgene som må foretas kommer helt an på hvordan det er tenkt at uterommet skal brukes. Vi har flere forskjellige produktserier med ulike egenskaper, som passer for alle tenkbare, forskjelige forutsetninger. Det første en bør tenke på er hvor stor del av året uterommet skal brukes. En isende kald desembermorgen stiller jo helt andre krav til uterommet, enn en lun sensommerkveld i begynnelsen av september.

Mer inspirasjon

Du har vel ikke gått glipp av vår inspirasjonskatalog «Perfekte uterom»? Der er det mange gode idéer og det er mulig å lese om noen av de kundene som har valgt et uterom fra Santex. Hent et eksemplar hos din nærmeste forhandler. Det er også mulig å laste ned eller bestille katalogen direkte på vårt nettsted.

Svenske, nærproduserte kvalitetsprodukter

Våre uterom har meget høy kvalitet og er også blitt P-merkede i 2017 av RISE, Research Institutes of Sweden (tidligere SP). Alle uterommene blir produsert i vår fabrikk i Halmstad.

Ønsker du/dere å se hvordan produksjonen går til? Ja, da er du/dere hjertelig velkomne på et besøk! Der er det god anledning til å se seg rundt og «kjenne på» alle produktene i vårt expo (utstilling). Her finnes alle systemene våre i virkelig skala, monterte og klare til å bli undersøkt og tatt på… Klikk her for å finne veien hit.

Våre komplette systemer setter valgfriheten i system

Slik virkeliggjøres drømmen på en enkel måte. Santex har et komplett sortiment av kvalitetsprodukter. Vi hjelper til med å visualisere planer. Vi gir et oversiktlig tilbud og leverer bearbeidet materiale kappet og klart, for rask og lettvint montering.

«Design by Santex» er enestående. Til denne kolleksjonen har våre arkitekter og konstruktører utviklet en form på rommet, som matcher et tilpasset tak og et utvalg av tilbehør. Våre Design by Santex-rom finnes i over 1000 kombinasjoner. I tillegg til disse er det selvfølgelig også mulig å skreddersy rommet etter egne ønsker og behov. Alle konstruksjoner er snøsonetilpassede i henhold til gjeldende normer – Eurocodes.

Trinn for trinn

Velg først type rom. Tenk på hvilken tid av året det skal brukes – forlenge sesongen eller nyte det hele året? Fyll deretter opp med det skyvepartiet som passer egne behov, Elegance, Elegance+, Superior eller kanskje Extend. Extend er vårt mest eksklusive og best isolerte system. Tenk over om det skal være faste og/eller skyvbare deler og hvilken farge. Ha tanker om taket. Tilbehør som solbeskyttelse, lufteluker og innsynbeskyttelse. Spør gjerne oss om råd.

Santex komplette rom – med limtrekonstruksjon

Santex limtre er et kraftig og flott materiale av gran. Med naturlig impregnering av kvae og terpener er det dessuten bra for miljøet. Den granen vi benytter er produsert ifølge EN-386 og klassifisert av svenske RISE. Kan det bli bedre?

Santex uterom selges i byggesett, der alt er forberedt, ferdigkappet og bearbeidet ned til minste detalj. Alt passer sammen med millimeterpresisjon. Å sette samme de ulike delene er omtrent som å legge et puslespill.

0